Przepisy
Blog
Ryby
Kontakt
Dodaj przepis
Kategoria: kuchnia indyjska
Wybierz rybę
Dorsz
Kalmary
Labraks
Łosoś
Makrela
Mintaj
Miruna
Morszczuk
Pstrąg
Sardynki
Śledź
Sum
Tuńczyk
×
Wybierz kategorię przepisu
Gotowe w 15 minut
Karnawałowe przekąski
Potrawy świąteczne
Potrawy z dorszem
Potrawy z labraksem
Potrawy z łososiem
Potrawy z makrelą
Potrawy z mintajem
Potrawy z miruną
Potrawy z pstrągiem
Potrawy z sandaczem
Potrawy z sardynkami
Potrawy z sumem
Potrawy z tuńczykiem
Potrawy ze śledziem
Przygotuj z dziećmi
Przystawki
Śniadania
Zupy
×
Wybierz rodzaj kuchni
kuchnia amerykańska
kuchnia azjatycka
kuchnia bliskowschodnia
kuchnia brazylijska
kuchnia brytyjska
kuchnia francuska
kuchnia hiszpańska
kuchnia indyjska
kuchnia irlandzka
kuchnia japońska
kuchnia meksykańska
kuchnia niemiecka
kuchnia norweska
kuchnia polska
kuchnia rosyjska
kuchnia skandynawska
kuchnia włoska
kuchnie świata
×
Wybierz składniki potrawy
kakao
śliwki
ocet
arbuz
awokado
bakłażan
bób
botwinka
brokuły
brukselka
brzoskwinia
bulion
bułka tarta
burak
buraki
cebula
chrzan
ciasto francuskie
ciecierzyca
cukinia
cytryna
czekolada
czosnek
dynia
edamame
fasola szparagowa
fenkuł
granat
groszek
groszek cukrowy
gruszka
grzyby
jabłka
jagody
jajka
jarmuż
jogurt
kalafior
kapary
kapusta
kasza
kefir
kolendra
komosa ryżowa
krakersy
krewetki
kruche ciasto
kukurydza
kurki
limonka
majonez
mąka
makaron
mango
marchewka
maślanka
masło
melon
migdały
miód
mleko
mleko kokosowe
mniszek lekarski
morele
nektarynka
ogórek
oliwki
orzechy nerkowca
orzechy pekan
orzechy włoskie
pak choi
papryka
pieczarki
pieczywo
pietruszka
pistacje
piwo
placki do tacos
pomarańcza
pomidorki koktajlowe
pomidory
pomidory suszone
por
roszponka
rukola
ryż
rzodkiewka
sałata
ser
ser biały
ser feta
ser kozi
ser mascarpone
ser mozzarella
ser parmezan
ser pleśniowy
ser ricotta
ser żółty
serek śmietanowy
śmietana
soczewica
sos sojowy
szparagi
szpinak
tortilla
truskawki
twaróg
wafle ryżowe
wasabi
wino
zakwas
ziemniaki
×
Wybierz ilość porcji
dla 1 osoby
dla 2 osób
dla 3 osób
dla 4 osób
dla 6 osób
dla 8 osób
5 porcji
6 porcji
12 porcji
20 porcji
×
Wybierz czas wykonania
10 minut
15 minut
20 minut
30 minut
35 minut
40 minut
60 minut
do 90 minut
do 120 minut
do 150 minut
do 210 minut
×
Wybierz metodę przyrządzania
Gotowanie
Grillowanie
Pieczenie
Smażenie
×
Wybierz poziom trudności
Łatwy
Średni
Trudny
×
do 120 minut
8 kroków
Niezwykłe kedgeree z wędzonym łososiem
25 lutego 2021 przez
wplywaryba
Copyright © 2024
Wpływa Ryba
. All Rights Reserved. Zaprojektowano przez Jump Group
Mapa strony
|
Regulamin i Polityka prywatności