Podpłomyki z łososiem

Mając w domu mąkę, olej i grill możemy przygotować podpłomyki. Ciasto przygotowuje się bardzo podobnie, jak na pizzę bez dodatku drożdży. Pieczone na grillu są genialne, smakują jak u babci. Dużo lepsze od tych pieczonych w piekarniku czy na patelni. Podane z mixem sałat, pomidorkami, awokado i łososiem.

Główny składnik: Łosoś
Czas całkowity: 15 minut
Poziom trudności: Łatwy
Ilość porcji: dla 2 osób
Rodzaj kuchni: kuchnia polska
Metoda przyrządzania: Pieczenie
Podpłomyki z łososiem

Składniki przepisu

Przede wszystkim sprawdź, czy masz wszystkie niezbędne składniki do tego przepisu. Zwróć uwagę na ilości!

Instrukcja przygotowania

Następnie postępuj zgodnie z instrukcjami!

    Copyright © 2024 Wpływa Ryba. All Rights Reserved. Zaprojektowano przez Jump Group
    Mapa strony   |   Regulamin i Polityka prywatności