Twarogowa pasta z wędzonym łososiem i jajkiem
Opis przepisu
Pyszna i aromatyczna pasta z dodatkiem świeżego koperku. Idealnie sprawdzi się na śniadanie czy kolacje.
Kategoria: Śniadania
Główny składnik: Łosoś
Czas całkowity: 10 minut
Poziom trudności: Łatwy
Ilość porcji: dla 4 osób
Rodzaj kuchni: kuchnie świata
Metoda przyrządzania: Gotowanie
Składniki:
Kliknij w składniki, które masz aktualnie w swoim domu, żeby zaznaczyć je i ułatwić sobie stworzenie listy zakupów! Kolejne kliknięcie odznaczy je ponownie.
1 opakowanie łososia wędzonego w dymie klonowym SuperFish
3 ugotowane jajka na twardo
150g serka twarogowego
1 natka świeżego koperku
1 łyżka majonezu
sól
pieprz
1 łyżka czarnuszki
chleb żytni
zielona sałata
pomidorki koktajlowe
1/2 ogórka zielonego
Zostaw recenzję